طبخ مرجو خورشت طالقان در روز های قرنطینه

روش طبخ غذای محلی مرجو خورشت مربوط به طالقان

   Admin        پنجشنبه, 07 فروردین 1399       اخبار
طبخ مرجو خورشت طالقان در روز های قرنطینه

 

طبخ مرجو خورشت طالقان در روز های قرنطینه

به دلیل قزنطینه و تنوع غذایی برایتان دستور پخت یکی از غذاهای بسیار خوشمزه ی طالقان را آماده کرده ایم به نام خورشت مرجو . با تلکان همراه باشید .

مرجو خورشت یکی از غذاهای محلی طالقان هست که در شهرهای دیگر البرز نیز آنرا طبخ می کنند . عموما غذاهای محلی هر منطقه بستگی به نوع محصولات و کشت منحصر به فرد آن منطقه داشته و اگر دقت کنید هر شهری غذاهای محلی خود را بر اساس محصولات موجود در آن محدوده انتخاب کرده اند . به عنوان مثال مرجو خورشت غذاییست که بیشتر آن آلو می باشد و به دلیل داشتن آلوهایی که در طالقان و برغان یافت می شود از آن استفاده می شود و نام آن در شهر طالقان ابداع شده .

مرجو نام کلمه ایست اصیل و ایرانی و در فرهنگ لغت به نام مرجمک و مژو نیز ثبت شده است . در واقع مرجو همان عدس می باشد که در گویش های محلی برخی از روستاها هوز به عنوان مرجو یاد می شود .

 

مرجو خورشت طالقان

مواد لازم :

گوشت ،

پیاز

عدس

پیاز

آلو

سیب زمینی

ادویه ( نمک ، فلفل سیاه ، زرد چوبه بصورت دلخواه )

روش پخت آن به این صورت است که مقداری گوشت مرغ را در قابلمه ریخته و مقداری آب به آن اضافه می کنیم که نیم پز شود .

پیاز را در ماهی تابه به همراه روغن و ادویه های مانند زرد چوبه و فلفل سیاه و نمک سرخ می کنیم .

بعد از نیم پز شدن گوشت ، پیاز را به همراه محتویات به خورشت اضافه میکنیم و سپس عدس و آلو را نیز به آن اضافه میکنیم .

بعد از این کار مقداری سیب زمینی خلال کرده و به غذای خود اضافه میکنیم .

بعد از حدود 15 الی 20 دقیقه خورشت مرجو کاملا جا افتاده شده و می توانید نوش جان کنید .