09 بهمن 1399

طرز تهیه حلیم طالقان - یک حلیم متفاوت با لوبیا

طرز تهیه حلیم طالقان یک حلیم متفاوت با لوبیا

   Admin        چهارشنبه, 29 مرداد 1399       اخبار
طرز تهیه حلیم طالقان - یک حلیم متفاوت با لوبیا

 

حلیم طالقان یک حلیم متفاوت با لوبیا + طرز تهیه
به گزارش خبرنگار طالقان  این غذا به دلیل وجود لوبیا و گوشت  منبع خوبی از پروتئین می‌باشد. در نتیجه برای کودکان در حال رشد، نوجوانان در سنین بلوغ و زنان باردار و شیرده مناسب است.


مواد لازم جهت پخت حلیم طالقان :

لوبیا چیتی : ۱ پیمانه
بلغور گندم : ۲ پیمانه
گوشت گوسفندی با استخوان : ۵۰۰ گرم
نمک : به مقدار لازم
ادویه : به مقدار لازم
پیاز: ۲ عدد

 

مراحل پخت حلیم طالقان :

گندم و لوبیا را از شب قبل خیس می‌کنیم، تا نفخ آن گرفته شود.
گندم و لوبیای خیس شده را با گوشت و ۱ عدد پیاز کوچک در ۲ لیتر آب می‌پزیم.
۳ الی ۴ ساعت طول می‌کشد که گوشت وگندم و لوبیا خوب پخته شود.
بعد از پخت، مقداری پیاز داغ، نمک، فلفل و کمی دارچین به آن اضافه می‌کنیم.
این حلیم به صورت نیمه دون (نیمه کوبیده)، با آبلیمو و نمک یا شکر و دارچین مصرف می‌شود.
منبع: غذالند