به گزارش خبرنگار تلکان آقای شهبازی استاندار البرز طی نشست ویدئو کنفرانس ستاد ملی مقابله با کرونا که شنبه ۲۰ دی برگزار شد گفتند : شهرستان طالقان در وضعیت آبی و دیگر شهرستان های استان البرز به رنگ زرد در شرایط شیوع بیماری کرونا قرار گرفتند.
آقای شهبازی با اعلام کاهش میزان مرگ و میر و بستری بیماران ناشی از کرونا در البرز افزود: همراهی و همگامی مجموعه های مختلف در استان البرز در جریان مقابله با کرونا با فعالیت جهادی گروه های سپاه و بسیج در محلات مختلف استان البرز عامل اصلی کاهش میزان مرگ و میر و بستری ناشی از بیماری کرونا در این استان است.
ایشان با اشاره به هوشیاری شهروندان و ادامه حفظ فاصله گذاری و مقررات بهداشتی و ایمنی بیان کرد: محدودیت های تردد کرونا از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح همچنان ادامه دارد.
استاندار البرز در پایان خاطرنشان کرد: موسسات داخلی اقدام به تولید واکسن کرونا کرده اند که به زودی این واکسن برای گروه های حساس و دیگر گروه ها در چهار فاز استفاده می شود.